sobota 11. července 2015


Striped dress á la 50's

11. července 2015

Krásný den Vám všem!
Já si prostě nemůžu pomoct, ale módu, účesy a celkovou vizáž amerických 50. let prostě miluju!
Je mi jasné, že každý tomuto stylu neholduje a občas se na mě na ulici lidé dívají jako na exota, ale já si to i docela užívám! Je to přece fajn, být trochu originální! Nebo ne?
Těhlech šatiček ještě moc nemám, měla jsem nádherné asi troje, akorát mi úplně dobře neseděly, tak jsem je poslala dál... možná tomu nebudete věřit, ale sehnat šatičky na mou postavu je někdy více než složité! Zvláště když kolikrát velikost 32 a 34 odpovídají velikostem 36 a 38 :(




 Tyhle šatičky jsou dokonalé! Mají úžasný áčkový střih (škoda že mi ruka udělala na zadku tu nepěknou hranu!) a co víc, tyhle mě parádně obepínají, nikde mi nic konečně neplandá, jsou to konečně šaty, které mi fakt sednou! :)

Šaty - Vinted
Sandálky - Mel by Melissa
Psaníčko - Primark
Perličky - Primark








A co vy? Jaký máte názor na tento styl?  Líbí se Vám a nebo si ťukáte na čelo, jak je to nemoderní? :)


8 komentářů:

  1. No já myslím, že to jsou spíš 60.:D Tedy ten účes (to dělají ty podtočené konečky). Ale to nevadí, moc se mi to líbí (navíc šedesátkové účesy jsou těžší než padesátkové)!!! Sama takové účesy zbožňuju a nikdy mi to moc nešlo udělat. Určitě na tebe nekoukají jako na exota,ale že se jim to líbí:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No právěže ne. Toto jsou typická americká 50. léta :) Celokruhové točivé sukně. V 60. letech se nosily sukně půlkruhové, nebo rovnějšího střihu. http://www.earthexcursion.com/wp-content/uploads/2013/06/fashion.jpg jako na obrázku :)
      Ty účesy jsou takový sporný no, ale více spadá už do těch šedesátých. :)

      Vymazat
  2. Nádherné, na nějakou zvláštní příležistost jako dělané :) Moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky mám moc ráda tyto léta, obzvlášť co se týče účesů a můžu říct, že vypadáš naprosto skvěle! :) A navíc ta barva vlásků, ta je fakt bombová (y) :).

    http://es-veronica.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Velmi roztomilé, zrovna nedávno jsem také byla venku oblečená jak z padesátých let :) Brzy o tom bude článek. Jinak moc se mi líbí tvé vlásky! :) Úplně super účes a barva!

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherné, jak vlasy, šaty tak doplňky :)

    www.dollwithcoffee.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Pokud hledáte pozitivní úvěrové zkušenosti bych doporučil Le_Meridian financování. Je překvapivě snadné získat dluhovou pomoc. Budete s nimi zacházeno s úctou a profesionalitou, protože mi pomohli s úvěrem také ve výši 1,9% ROI. Email Contact..info@lemeridianfds.com
    WhatsApp ... + 19893943740

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám ! ♥